Save-the-date-kort till bröllop på Mallorca 2018

Designkoncept till ladubröllop i Täby, Stockholm

Ännu ett par som valde min lite lantliga kvistpappersdesign. Annie och Patrik är ett fallskärmshopparpar från Stockholm.

Inbjudningskort till ett 40-årskalas

Dekoration av babyshower i Älta, Stockholm

Säga vad man vill om alla kommersiella högtider vi ärver från USA men sjukt roligt uppdrag var det att få designa, planera och dekorera kring en babyshower åt blivande mamman Malin och hennes kommande son. 

Ett somrigt 70-årskalas på Värmdö

Det har varit så roligt att få jobba med Karin och ta fram detaljer som ska passa till hennes 70-årsfest med fokus på folkdans som gick av stapeln i augusti 2016 på Krogen i Grisslinge, Värmdö. Till festen gjorde jag en bordsplacering som poster samt fungerade som husfotograf och fotade alla gäster, maten och filmade talen.

Ett naturligt bröllop med koppardetaljer

Louize och Robin från Kristianstad hittade till mig via ett kort på glasflaskor med etiketter på instagram. De gillar kvistpapper vilket är mitt personliga favoritpapper och därför har det varit en fröjd att få hjälpa detta fina par. Hittills har vi tagit fram Spara-datumet-kort och Inbjudningar på kvistpapper och med olika gamla spetsband. Då Robin är rörmokare så kommer de att ha vissa detaljer i designen i koppar. Därav kopparkuvertet.

35-årsjubileum till ett industriföretag

Jag fick äran att tillsammans med reklambyrån Haystack ta fram ett festkoncept till 35-årsjubiléet av Nord drivsystem AB i Sverige som gick av stapeln i november 2015. Uppdraget bestod av att designa allt från tavlor till hallen, göra inbjudan, tipspromenad, namnetiketter och bordsdekoration med mera. Just till denna fest fungerade jag även som projektledare och beställde in catering, ljus, ljud och inredning bland annat. Då företaget är ett teknikföretag valde vi att ha själva festen i industrilokalen och då blev temat således tyskt, industriellt, guld/silver, lite blått som är deras företagsfärg och lite höstinspirerat.
Proffsfotona från festen är tagna av fotograf Ian Johnson.

 

Ett ljusblått dopkalas i Linköping

Det här dopkalaset arrangerades på en restaurang i Linköping. För att göra det smidigt med dekorationen så målade jag ett stort antal porslinsdjur i ljusblått som sedan ställdes ut på långborden. Varje plats fick en namnskylt och självklart satt en bordsplaceringsplansch på väggen.

Ett glittrigt sommarbröllop i Söderköping

Det är oerhört kul när par vågar gå utanför ramarna och önska en stil på bröllopet som är just deras. Det här var det mest glittriga bröllopet jag har varit med och designat. Bröllopsparet är från Linghem i Östergötland och själva bröllopet gick av stapeln på mysiga Söderköpings Brunn. De proffsiga bilder är tagna av Fotograf Satu.

 

Ett vitt & fräscht västkustbröllop

Det här bröllopet designade jag efter parets önskemål om att förmedla deras 5-åriga relations alla resor. Resultatet blev en lite symbol med ett flygplan och "Love is in the air". Inbjudan gjorde jag som en flygbiljett i ett etui och resten gick i samma stil fast mer vitt och fräscht. Bröllopet ägde rum på Fjelldalens slott utanför Halmstad.

 

5-årskalas med glittrigt skogstema

Jag specialdesignade ett glittrigt tema i rosa och lime till Moa som fyllde fem år och ville bjuda in sina vänner. Tapet på bordet och gamla vinflaskor blev till vackra vaser, megakonfetti och girlanger i taket föreställande blomblad.

 

10-årskalas med discotema

Jag assisterade och hjälpte till med att organisera och strukturera dels design på dekoration samt koordinering av aktiviteter. Kunden hade på egen hand köpt in dekorationen.

Dekoration till en pressvisning av Löwengrips Care & Color

Fotografier i lokal och på personal är tagna av fotograf Judith Kirkhoff

Design till ett sjönära bröllop – Bankeryd

Fotograf av bilder på paret: Marie Wärnbring

 

Dekoration till en 30-årsfest

Foton från festen är tagna av Mikael Fredriksson, födelsedagskillen.