Det hela började när jag var nio år och arrangerade temakvällar med ost, choklad och pyssel för mina kompisar. 

Jag kan inte låta en födelsedag, alla hjärtans dag, påsk, jul eller årsdag vara utan att ställa till med något form av jippo, överraskning eller kalas.

Många temafester genom åren
Många har temafesterna blivit genom åren; vit fest, vilda-västernfest där jag var utklädd till indian, skördefest, karibiskt, trädgårdsfest, ja, listan kan göras lång.

Framförallt har andra människor förstått hur mycket jag älskar att skapa teman, den röda tråden genom fester och har därför anlitat mig som designer. Under de senaste tio åren har jag designat många bröllop, kalas, events och fester.

Att hitta en personligt tema
När det gäller bröllop så strävar jag efter att hitta parets gemensamma nämnare och skapa ett personligt tema just till deras fest. Allt behöver inte vara vitt och rosa för att

vara romantiskt. Allt behöver inte köpas in för att det ska bli vackert. Samma sak gäller för alla typer av events – jag utgår alltid från "avsändaren" för att det ska kännas genuint.

Man tager vad man haver
En stor passion för mig är att försöka skapa ett vackert och praktiskt tema utifrån det som redan finns och till en låg budget. Att leta där man står. Som ett exempel så behöver man inte gå och köpa in 50 vaser utan kan samla flaskor och burkar under årets gång.

Min profession sedan femton år tillbaka är grafisk design och med den kunskapen plus en god förmåga att kunna läsa av vad kunden önskar skapar jag det genomgående temat. Det kan bestå av inbjudningskort, program, skyltar, dukning, dekoration – you name it!

Se ett axplock från vad jag har gjort till tidigare kunder i portfolion här.

Låt oss träffas och göra just er tillställning till ett minne för livet.
Känn er varmt välkomna att kontakta mig!

 

vasuma_new_profile.jpg
Glad som sjutton är jag när jag får vara med på bröllop. På just detta läckra poolpartyt fick jag äran att agera toastmaster också.